Sağlık Bilimlerinde Multidisipliner Yaklaşımlar Öğrenci Sempozyumu Çağrı Metni
Multidisipliner Sağlık Bilimleri Öğrenci Sempozyumu Çağrı Metni
Değerli Katılımcılar,
Sağlık bilimlerinde eğitim gören genç profesyoneller olarak, sağlık alanındaki gelişmelere katkı sağlamak, multidisipliner iş birliklerini güçlendirmek ve inovatif çözümleri tartışmak amacıyla sizleri 12-13 Mayıs 2025 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz "Multidisipliner Sağlık Bilimleri Öğrenci Sempozyumu"na davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu özel sempozyumda, öğrencilerin sağlık alanındaki en güncel ve yenilikçi konulara dair değerli bilgiler edinmelerini sağlamayı ve aynı zamanda öğrencilerin gelecekteki kariyer planlarına rehberlik ederek, onları sağlık sektöründeki fırsatlar ve gelişmeler konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyoruz.
Sağlık Bilimlerinde Öğrenci Sempozyumu, sağlık bilimleri öğrencilerinin bilimsel bilgi birikimlerini, klinik becerilerini ve multidisipliner bakış açılarını bir araya getirerek daha kapsamlı bir sağlık hizmeti sunma potansiyeline sahip olduklarını göstermek amacıyla düzenlenmektedir. Etkinliğimizde, disiplinler arası iş birliklerinin ve yenilikçi yaklaşımların sağlık alanındaki çözüm önerileriyle nasıl birleşebileceğini, farklı bakış açılarıyla ele alacağız.
Bu önemli etkinlikte, sağlık bilimlerinin geleceğini şekillendirecek fikirlerinizi duymak, sağlık eğitimini ve profesyonel hayatı daha ileriye taşıyacak çözüm önerilerinizi paylaşmak için sizleri aramızda görmekten onur duyarız. Katılımınızı, sağlık eğitimine ve geleceğin sağlık profesyonellerine olan katkılarınızı büyük bir heyecanla bekliyoruz.
Etkinlik Tarihi
12-13 Mayıs 2025
Bildiri Özet Gönderimi/ 10 Mart 2025
Bildiri Özet Gönderimi Bitiş/ 22 Nisan 2025
Kayıt
- Sempozyuma katılım ücreti lisans öğrencileri için 500 TL, lisansüstü ve akademisyenler için 1000 TL şeklindedir.
- Sempozyuma kayıt olabilmek için gerekli ücreti ödeyiniz. Ücreti ödediğinize dair DEKONT bilgisini mail (sagliksempozyum@erzurum.edu.tr) yoluyla iletiniz.
- Ödeme yapıldıktan sonra kayıt olabilmek için bağlantıya tıklayınız.
Bildiri Yazım Kuralları
1. Yazım: Çalışmalar, Microsoft Office Word programıyla yazılmalı ve aşağıdaki sayfa yapısı ayarları yapılmalıdır. Bildiri özetleri hem Türkçe hem de İngilizce özet şeklinde tek dosya halinde (Word) gönderilmelidir.
2. Sayfa ve Karakter Yapısı: Yazı karakteri Times New Roman ve 12 punto olmalıdır. Üst, Alt, Sağ ve Sol Kenar Boşluğu: 2.5 cm. İki yana yaslı. Tek satır aralıklı. Satır başı: 1 cm. Paragraf öncesi ve sonrası 0 cm olmalıdır.
3. Çalışma Uzunluğu: Çalışmalar Kaynakça ve Ekler dahil 8 sayfayı geçmemelidir.
4. Yazar & Kurum Bilgileri: Yazarların isim ve soy isimleri açık olarak yazılmalıdır. Yazar isimlerinde akademik unvan kullanılmamalıdır. İsimler sadece ilk harf büyük, soy isimlerin ise tüm harfler büyük olacak şekilde yazılmalıdır. Bildiriyi sunacak kişinin adının altı çizilerek belirtilmelidir. Çalışmanın kongre sistemine yüklenen ilk sürümünde yazarlarla ilgili kimlik, ORCID, iletişim ve kurum bilgilerine yer almalıdır. Ayrıca çalışma proje, bildiri, tez vb. faaliyetlerden türetilmiş ise bu bilgiler de ilk sürümde yer almalıdır. ORCID numarası almak için: https://orcid.org/,
5. Çalışma İlk Sayfası: İlk sayfada Türkçe ve İngilizce başlıkları, özetleri ve anahtar sözcükleri bulunmalıdır. Çalışma örneğin Türkçe dilinde yazılmışsa Türkçe başlık 18 puntoyla İngilizce başlık 18 puntoyla yazılmalıdır. Türkçe ve İngilizce Özetlerin başlarında Öz / Abstract ifadeleri olmalıdır. Özetler Times New Roman ve 12 punto yazılmalıdır. Özetler en az 150 kelime en fazla 300 kelime olmalıdır. Her özetin yanında ayrı ayrı ve en az 3 en fazla 5 Türkçe Anahtar Kelime ve İngilizce Keywords bulunmalıdır.
6. Özet: Türkçe bildiriler “Amaç, Yöntem, Bulgular, Sonuç”; İngilizce bildiriler “Aim, Method, Results, Conclusion” bölümlerini ve derlemeler; Problemin Tanımı, Amaç, Teorik Çerçeve ve Sonuç bölümlerini içerecek şekilde yapılandırılmalıdır. Yurtdışı katılımcıları için bildiri gönderimi sadece İngilizce özet şeklinde olacaktır.
7. Bölüm Başlıkları: Giriş, Sonuç ve Değerlendirme, Kaynakça ve Ekler kısımları hariç diğer bölümler numaralandırılmalıdır. Numaralandırma 1, 1.1, 1.2, 2, 2.1, 2.1.1, …. şeklinde olmalıdır. Tüm başlıklar her sözcüğün ilk harfi büyük harf olacak şekilde yazılmalı ana başlıklar öncesinde bir satır boşluk bırakılmalıdır. Diğer başlıklardan önce ve sonra herhangi bir boşluk bırakılmamalıdır.
8. Tablo, Şekil ve Grafikler: Tablo, şekil, grafik vs. ortalı olmalı ve her biri sırayla numaralandırılmalı ve isimlendirilmelidir. Tablo numara ve isimleri [Tablo 1. Tablo İsmi] şeklinde Tabloların üzerinde yazılmalıdır. Şekil, Grafik vd. de numara ve isimleri ise [Şekil 1. Şekil / Grafik İsmi] şeklinde şekil ve grafiğin altına yazılmalıdır. Tablolar içerisindeki bilgilerin karakter büyüklüğü 9 punto olmalıdır. İhtiyaç halinde bu oran 8 puntoya kadar düşürülebilir. Birden fazla sayfayı aşan tablolar şekil bozukluğuna yol açmıyorsa metin içerisinde korunmalı aksi durumda çalışmanın ekler kısmına konulmalıdır. Tablo, Şekil ve Grafikler ile ilgili Açıklama ve Kaynaklar altta ortalı ve 10 punto olarak verilmelidir. Tablo başlıklarından önce Şekil ve Grafik başlıklarından sonra bir satır boşluk bırakılmalıdır.
9. Denklem, Model ve Formüller: Denklem, model ve formüller sola yaslı yazılmalı, her biri sıralı bir şekilde numaralandırılmalı ve numaralar parantez içerisinde sağa yaslı yazılmalıdır.
10. Dipnotlar: Metin içerisinde yer verilmek istenmeyen açıklamalar son notlar yerine sayfa altında dipnotlarda gösterilmelidir. Dipnotlar iki yana yaslı, 9 punto, Times New Roman ve tek satır aralığıyla yazılmalıdır.
11. Metin İçi Atıf: Metin içerisinde atıf yapılırken parantez içi gösterim yöntemi kullanılmalıdır. Gösterim [Yazar Soyad(ları), Yıl: Sayfa No] şeklinde olmalıdır.
12. Kaynakça: Kaynakça Sonuç kısmının hemen arkasından başlatılmalıdır. Kaynakça, APA 6.0 sistemine göre hazırlanmalıdır. Kaynaklar soyadı sırasına göre kaynakçada gösterilmelidir. İlk satır sola yaslı, sonraki satırlar 1 cm sol içeriden başlatılmalıdır. Bunun için Paragraf seçeneğindeki "İlk satır" kısmı "Asılı" olarak değiştirilmeli ve değer olarak 1 girilmelidir.
13. Sayfa Numaraları: İlk sayfada gizlenmek üzere her sayfanın altında ve ortalı olmalıdır.
14. Etik Kurul: Tüm bilimsel çalışmalarda mutlaka “Etik Kurul ve Kurum İzni” yer alması gerekmektedir. Derleme makaleler için böyle bir zorunluluk söz konusu değildir.
* Kongremize gönderilen çalışmaların daha öncesinde bir başka kongrede sunulmamış ve yayınlanmamış olması şartı aranmaktadır. Bu konuda tüm katılımcılar kongremize göndermiş olduğu çalışmalardan sorumludur ve yükümlüdür. Oluşabilecek etik ve hukuki sorunlarda tüm yükümlülük tek taraflı olarak sisteme yayını ve çalışmayı yükleyen yazara aittir
** Tam metinler kongrenin bitimini takiben en geç bir hafta içinde ilgili yazarlar tarafından kongre web sitesinde örneği gösterilmiş olan kaynakça dahil 8 sayfayı geçmeyecek şekilde yazarlara gönderilen mail adresine gönderilmesi gerekmektedir. Kongremizde Tam Metin Gönderimi Zorunlu Değildir. Kongremiz Bildiri Kitabının İlk Bölümünde Tam Metinler İkinci Bölümünde İse Özet Metinlere Yer Verilecektir.
*** Yazarlara ait kurum bilgileri tüm özet çalışmalarında açıkça belirtilmeli, yazarlara ait bilgiler web sitesi üzerinde bilgi paneline eksiksiz olarak girilmelidir. Tüm bildiride ismi bulunan yazarların mail, kurum, telefon ve diğer iletişim bilgileri eksiksiz olarak sisteme üyeli kayıt işlemi yapılırken kayıt edilmelidir. Kongremizle ilgili tüm bilgilendirmeler bu sistemdeki üyelik bilgileriniz üzerinden yapılacağından, olası bir bilgi sorunu nedeniyle ortaya çıkacak sorunlardan kongremiz sorumlu olmayacaktır.
ATIF VE KAYNAKÇA
Makalede APA 6. sürüm tarzı metin içi atıf yöntemi kullanılmalıdır.
Kaynakçada: Pigou, A. C. (1920), The economics of welfare, London: Palgrave MacMillan. Nichols, A. L. (1984): Targeting economic ıncentives for environmental protection, Cambridge: MIT Press. |
Metin İçinde: … (Pigou, 1920: 4); …. (Nichols, 1984: 92) |
Editörlü Kitaplarda Bölüm
Kaynakçada: Jaeger, W. K. (2012). The double dividend debate. in handbook of research on environmental taxation (Eds. J. E. Milne & M. S. Andersen) Edward Elgar Publishing, Cheltenham, 211-229. |
Metin İçinde: …. (Jeager, 2012: 218) |
Makaleler
Kaynakçada: Bovenberg, A. L. (1999). Green tax reforms and the double dividend: an updated reader's guide. International Tax and Public Finance, 6(3), 421-443. Bovenberg, A. L. (1994b).Environmental taxes and labor-market distortions. European Journal of Political Economy, 10(4), 655-683. Bor, Y. J., & Huang, Y. (2010). Energy taxation and the double dividend effect in Taiwan's Energy conservation policy—an empirical study using a computable general equilibrium model. Energy Policy, 38(5), 2086-2100. Ay, A., Kızılkaya, O., & Akar, T. (2016). Gelişmekte olan ülkelerde yolsuzluk ve demokrasi'nin DYY üzerindeki etkisi: ampirik bir inceleme. Business and Economics Research Journal, 7(3), 73-88. |
Metin İçinde: … (Bovenberg, 1999: 422); … (Bovenberg, 1994b: 658) [Aynı yazarın aynı yıl içindeki eseri]; … (Bor ve Huang, 2010: 2088); … (Ay ve diğerleri, 2016: 84) |
Tezler ve Raporlar
Kaynakçada: Schöb, R. (2009), Choosing the right ınstrument to reap an additional employment dividend, Frei Universitat School of Business And Economics, discussion paper, no. 2009/10. Akbulut, F. E. (2009). İklim değişikliğinde alternatif politikaların etkinliği, yayınlanmamış yüksek lisans tezi, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara. |
Metin İçinde: … (Schöb, 2009: 4-7); Akbulut (2009),…. |
İnternet Kaynakları
Kaynakçada: Van Heerden, J., Gerlagh, R., Blignaut, J., Horridge, M., Hess, S., Mabugu, R. E. E., & Chitiga, M. (2005). Fighting co2 pollution and poverty while promoting growth: searching for triple dividends in South Africa. available in http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=849245, (02.12.2016). Deloitte (2015), Taxation and Investment in Germany 2015, www. iberglobal.com/files/2015/germanyguide-deloitte.pdf, 20.11.16. Hur, G. H. (2000). Double dividend hypothesis of environmental tax in republic of Korea: for sustainable development. in 2nd international critical geography conference. available in http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/ download?doi= 10.1.1.526.4578&rep=rep1&type=pdf. (02.12.2016). |
Metin İçinde: … (Van Heerden ve diğerleri, 2005: 24); ….. (Deloitte, 2015); ….. (Hur, 2000: 1) |
Sunum Kuralları
SÖZEL BİLDİRİ SUNUM KURALLARI
Sözel Bildiri
- Sözel sunumlar Türkçe veya İngilizce olarak yapılabilir.
- Sözel bildiri sunum süresi 15 dakika sunum ve 5 dakika tartışma olacak şekilde toplam 20 dakikadır.
- Sözel bildiri sunumları, sunum zamanından en az 2 saat önce kontrol odasındaki bilgisayara yüklenmelidir.
Bildiri Gönderim Kuralları
Bildiri gönderimi için aşağıdaki kuralları dikkatle okuyunuz.
1. Bildiri gönderimi için ilk olarak ödeme yapılması gereklidir. Ödeme yapıldığına dair DEKONTU bildirinizle beraber mail yoluyla gönderiniz.
2. Bildiri özetinin kongre kitabında yer alabilmesi için yazarlardan en az birinin kongreye kayıt yaptırması zorunludur.
3. Bildiriyi sunacak olan yazarın kongreye kayıtlı olması zorunludur.
4. Kongreye kayıt yaptıran kişilerin en fazla 2 bildiri gönderim hakkı bulunmaktadır.
5. Kongreye gönderilen 2 bildiriden sonra her ekstra bildiri için ek ücretlendirme olacaktır.
6. Kongreye gönderilen bildiriler sadece kongre web sayfası üzerinden gönderilmelidir. E-posta, faks ve diğer yöntemlerle başvurular kabul edilmeyecektir.
7. Bildirilerle ilgili tüm değerlendirme süreci katılımcıya ait e-posta ve şifre ile sistem üzerinden takip edebilecektir.
8. Bildiri kitabında bildirilerin hem Türkçesi hem de İngilizcesi yayınlanacağı için, bildirilerin hem "Bildiri Özeti" kısmına hem "Tam Metin" kısmına TÜRKÇE ve İNGİLİZCE olarak yüklenmesi zorunludur.
9. Bildiri sunumları Türkçe veya İngilizce yapılabilir.
10. Gönderilen bildiriler araştırma, derleme ve olgu sunumu şeklinde yazılabilir.
11. Bildiri ile ilgili bilimsel ve hukuki sorumluluklar yazarlara aittir.
12. Bilimsel Kurul üyeleri, gönderilen bildirileri bilimsel kalitelerinin ve uygunluklarının belirlenmesi amacı ile değerlendireceklerdir.
13. Kongremizde sadece sözel bildiri sunumu yapılacaktır. Poster bildiri gönderimi kabul edilmeyecektir.
Ödeme Bilgisi
HESAP NO : 98050800-5001 112-ERZURUM ŞUBESİ
IBAN : TR41 0001 0001 1298 0508 0050 01
HESAP ADI :ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK
Bildiri Taslakları
Program
Yakın tarihte ilan edilecektir...
Davetli Konuşmacılar
Bir Toplum Sağlığı Sorunu Olarak Bağımlılıkta Multidisipliner Yaklaşımlar |
||
Beyin Gücü ve Nörobilim: Bağımlılıkla Mücadelede Yenilikçi Yaklaşımlar |
Dr. Öğr. Üyesi Zeynep ÖZTÜRK
|
Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik |
Bağımlılıkla mücadelede beslenmenin rolü
|
Dr. Öğr. Üyesi Murat URHAN |
Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı |
Bağımlılıkla mücadele FTR perspektifinden Davranış Stratejileri
|
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sönmez
|
Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon |
Afet Sonrası Bağımlılıkla Mücadele |
Kübra AYDEMİR |
YEDAM Bağımlılık Uzmanı/ Yeşilay Danışmanlık Merkezi |
Kronik Hastalık Yönetimi ve Sağlıklı Yaşam Modelleri |
||
Kronik Hastalıklarda Stres Yönetimi |
Dr. Öğr. Üyesi Nurgül KARAKURT
|
Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü |
Kronik Hastalık Yönetiminde Yapay Zekâ Destekli Kişiselleştirilmiş Beslenme Yaklaşımları
|
Dr. Öğr. Üyesi İzzet ÜLKER |
Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Diyetetik Anabilim Dalı |
Kronik Hastalık Yönetiminde Fiziksel Aktivite: Sağlıklı Yaşam İçin Etkili Stratejiler
|
Uzm. Fzt. Kevser İlker |
Özel Çizmelioğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi |
Afet Durumlarında Kronik Hastaların Yönetimi |
Prof. Dr. Elanur YILMAZ KARABULUTLU |
Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü
|
Afet ve Acil Durumlarda Multidisipliner Sağlık Yaklaşımları |
||
Psikolojik İlk Yardım ve Psiko-Sosyal Destek Stratejileri |
Doç. Dr. Hatice DURMAZ
|
Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi |
Afetlerde Hassas Gruplarda Beslenme |
Dr. Öğr. Üyesi Nurhayat TUĞRA ÖZER
|
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme Ve Diyetetik Bölümü Beslenme Ve Diyetetik Anabilim Dalı |
Afet Sonrası Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Süreçleri
|
Fzt. Şehri Çırpan |
Asam Sosyal Gelişim ve Dayanışma Derneği |
Dirençli Sağlık Sistemleri ve Krizlere Hazırlık |
Dr. Öğr. Üyesi İbrahim KIYMIŞ |
Gümüşhane Üniversitesi |
Sağlık Bilimlerinde Kariyer ve Gelecek Perspektifleri |
||
Hemşirelik Alanında Kariyer Planlama ve Fırsatlar |
Doç. Dr. Yeliz DOĞAN MERİH |
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Hemşirelik Fakültesi |
Beslenme ve Diyetetik Alanında Kariyer Planlaması ve Fırsatlar: Sosyal Medyada Diyetisyen Olmak |
Dr. Öğr. Üyesi Handan AKALIN |
Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Diyetetik Anabilim Dalı
|
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Alanında Kariyer Planlama ve Fırsatlar
|
Uzm. Fzt. Osteopat Hasan Genç |
Türkiye Fizyoterapisler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi |
Acil Yardım ve Afet Yönetimi Alanında Kariyer Planlama ve Fırsatlar |
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin KOÇAK |
Sağlık Bilimler Üniversitesi/ AYAYDER Başkanı |
Başlıklar
- Sağlık Bilimlerinde Dijital Dönüşüm ve Yapay Zeka
- Toplum Sağlığı Sorunlarına Multidisipliner Yaklaşımlar
- Kronik Hastalık Yönetimi ve Sağlıklı Yaşam Modelleri
- Afet ve Acil Durumlarda Multidisipliner Sağlık Yaklaşımları
- Sağlık Bilimlerinde Kariyer ve Gelecek Perspektifleri
Alt Temalar
Sağlık Bilimlerinde Dijital Dönüşüm ve Yapay Zekâ · Dijital Hastanede Beslenme: Yeni Teknolojiler, Yeni Çözümler · Dijital Hemşirelik ve Simülasyon Teknolojileri: Eğitim ve Uygulamada Yenilikçi Yaklaşımlar · Tele Rehabilitasyon Uygulamaları: Dijital Sağlıkta Yeni Ufuklar · Afetlerde Sağlık Altyapısının Güçlendirilmesinde Robotik Teknolojiler ve Yenilikçi Çözümler
Bir Toplum Sağlığı Sorunu Olarak Bağımlılıkta Multidisipliner Yaklaşımlar · Beyin Gücü ve Nörobilim: Bağımlılıkla Mücadelede Yenilikçi Yaklaşımlar · Bağımlılıkla Mücadelede Beslenmenin Rolü · Bağımlılıkla Mücadelede FTR Perspektifinden Davranış Değiştirme Stratejileri · Afet Sonrası Bağımlılıkla Mücadele
Kronik Hastalık Yönetimi ve Sağlıklı Yaşam · Kronik Hastalıklarda Stres Yönetimi · Kronik Hastalık Yönetiminde Yapay Zekâ Destekli Kişiselleştirilmiş Beslenme Yaklaşımları · Kronik Hastalık Yönetiminde Fiziksel Aktivite: Sağlıklı Yaşam İçin Etkili Stratejiler · Afet Durumlarında Kronik Hastaların Yönetimi
Afet ve Acil Durumlarda Multidisipliner Sağlık Yaklaşımları · Psikolojik İlk Yardım ve Psiko-Sosyal Destek Stratejileri · Yerli Afet Gıda Üretimi ve Sürdürülebilir Yardım Stratejileri · Afet Sonrası Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Süreçleri · Dirençli Sağlık Sistemleri ve Krizlere Hazırlık
Sağlık Bilimlerinde Kariyer Gelecek Perspektifleri · Hemşirelik Alanında Kariyer Planlama ve Fırsatlar · Beslenme ve Diyetetik Alanında Kariyer Planlama ve Fırsatlar · Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Alanında Kariyer Planlama ve Fırsatlar · Acil Yardım ve Afet Yönetimi Alanında Kariyer Planlama ve Fırsatlar |
Yer
Sempoyum Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecektir.
Sağlık Bilimleri Fakültesi konum bilgisi için tıklayınız.
Kurullar
SEMPOZYUM BAŞKANI
Prof. Dr. Elanur YILMAZ KARABULUTLU
DÜZENLEME KURULU
Doç. Dr. Nihal GÖRDES AYDOĞDU, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi İzzet ÜLKER, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Zeynep ÖZTÜRK, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Handan AKALIN, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Musa EYMİR, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Ramazan YILDIZ, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Melikşah TURAN, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Elif ALAR ERKAL, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Ceren DAVUTOĞLU, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet SÖNMEZ, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Serkan ASLAN, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr.Öğr. Üyesi Elif POLAT, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali AYDIN, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Bedriye Cansu KOYUNOĞLU, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Emrah AY, Erzurum Teknik Üniversitesi
BİLİM/DANIŞMA KURULU
Prof. Dr. Elanur YILMAZ KARABULUTLU,Erzurum Teknik Üniversitesi
Prof. Dr. Ayşe GÜROL,Erzurum Teknik Üniversitesi
Doç. Dr. Nihal GÖRDES AYDOĞDU, Erzurum Teknik Üniversitesi
Doç. Dr. Betül KOCAADAM BOZKURT,Erzurum Teknik Üniversitesi
Doç. Dr. Gülnihal DENİZ,Erzurum Teknik Üniversitesi
Doç. Dr. Osman BOZKURT,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Melikşah TURAN,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Hatice ÇEÇEN ÇELİK,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Elif ALAR ERKAL, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Vildan ORAL,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi İzzet ÜLKER, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Elif POLAT,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Handan AKALIN,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Serkan ASLAN,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Ceren DAVUTOĞLU,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe YILDIZ,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Esedullah AKARAS,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet SÖNMEZ, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Musa EYMİR, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Ramazan YILDIZ, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe METİN,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Bedriye Cansu KOYUNOĞLU, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Birgül TUNCAY,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Elanur ULUDAĞ,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Emrah AY, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Fadime ULUPINAR,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali AYDIN, Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVAK,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer YILDIRIM,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Nurgül KARAKURT,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ERDEN,Erzurum Teknik Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Zeynep ÖZTÜRK, Erzurum Teknik Üniversitesi
SEKRETERYA
Arş.Gör. Şeyda KARASU
Arş.Gör. Kardelen KOÇ
Arş.Gör. Ayşe ÇAMLİ
Arş.Gör. Merve ARSLAN
Arş.Gör. Şevin AKGÜN
Arş.Gör. Abdullah ADIYAMAN
Arş.Gör. Şuheda ZORER YILMAZ
Arş.Gör. Aydan NACAK
WEB SORUMLUSU
Dr. Öğr. Üyesi Ramazan YILDIZ
Dr. Öğr. Üyesi Elif ALAR ERKAL
Dr. Öğr. Üyesi Emrah AY
Dr. Öğr. Üyesi Serkan ASLAN
Arş.Gör. Kardelen KOÇ